Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DAREMDER'de başkan yeniden Hocaoğlu oldu

Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme Yardımlaşma Derneği’nde başkan yeniden Ahmet HaKan Hocaoğlu oldu.

DAREMDER'de başkan yeniden Hocaoğlu oldu
05 Mart 2024 - 20:55 - Güncelleme: 05 Mart 2024 - 21:45

Derneğin mevcut başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, üyelerden güvenoyu almasının ardından genel kuruldan görevine devam etme kararı çıktı.

Ahmet Hakan Hocaoğlu'nun yeniden başkan olduğu  Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme Yardımlaşma Derneği’nde yönetim İş insanı İbrahim Dağcı, iş insanı Adem Taşçı, Mali Müşavir Cafer Tayyar Demirdaş, İş insanı İsrafil Gökburun, esnaf-siyasetçi Mustafa Kaya ve Veysel Çınar’dan oluştu.

Derneğin yedek yönetim kurulu listesinde ise Coşkun Purut, Halil İbrahim Kocagöz, Kenan Demirbaş, Bülent Aktaş, Erhan Atmaca ve Şahin Erim bulundu. Denetleme kurulu Abdullah Çetinkaya, Mustafa Uzun ve Sıddık Topal isimlerinden oluşurken, Muhammed Yusuf Büyükgöz, Recep Aktaş ve İhsan Yiğiter ise denetleme kurulunun yedek listesini oluşturdu. 

Genel kurulun tamamlanmasının ardında Başkan Ahmet Hakan Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap’ı makamlarında ziyaret ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum