Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cinayete kurban giden Darıcalı iş insanını yanındaki çalışanı öldürmüş

Gebze'de 15 gün önce mantar toplayan bir vatandaş tarafından cesedi bulunan Mesut Ulusoy’u (54) bıçaklayarak öldüren 6 şüpheli jandarmanın yaptığı çalışmaların ardından yakalanarak göz altına alındı.

Cinayete kurban giden Darıcalı iş insanını yanındaki çalışanı öldürmüş
12 Aralık 2023 - 14:22 - Güncelleme: 12 Aralık 2023 - 19:29
Olay, 15 gün önce  Denizli Mahallesi’ndeki gölet civarında meydana geldi
Mantar toplayan bir vatandaş yerde hareketiz olarak yatan bir şahsı fark ederek jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yerde yatan şahsın bıçaklanarak öldüğünü tespit etti.
Yapılan incelemede bıçaklanarak öldürülen şahsın Darıca’da ekmek fırını sahibi Mesut Ulusoy’a ait olduğunu belirledi.
Adli Tp’a kaldırılan Mesut Ulusoy’un cenazesi daha sonra yakınları tarafından teslim alınarak memleketi Karabük’te toprağa verildi
Konuyla ilgili geniş çaplı araştırma yapan Jandarma, cinayetin aydınlatılması için ormanda didik didik inceleme yaptı. 2 gün boyunca yapılan inceleme ve araştırmanın ardından  R.K., M.K., A.Z., M.Z. ve E.K. ile F.K. isimli şüphelileri fiziki ve teknik takibe aldı. 
Jandarma ekipleri olaya karıştıkları tahmin edilen şüphelilerden F.K. Diyarbakır'da,, diğerlerini ise Kocaeli'nin farklı ilçelerinde gözaltına alındı.
 Zanlıların ifadelerinden yola çıkan ekipler, Denizli Göleti'ne atıldığı belirlenen cep telefonu ile cüzdanı aradı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler göletin içinde detaylı aramalar yaptı. Dalgıç polisler gölette, Kocaeli Jandarma Komutanlığı ekipleri de ormanlık alanda didik didik ipucu bulmaya çalıştı. Yapılan aramalarda Ulusoy'un cüzdan ve cep telefonuna rastlanılmadı.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılan 6 şüpheliden F.K. ile E.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer zanlılardan 4 kişi adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.  
 Zanlılar ifadelerinde, olayı alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştirdiklerini iddia ederken, tutuklanan şahıslardan F.K.’nin Mesut Ulusoy’un yanında çalıştığı tespit edildi.





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum