CHP’li Çelik uyardı: Elektrik çarpma riski var!
CHP Büyükşehir ve Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özgür Çelik, Aşıroğlu Caddesi ile Osmangazi Marmaray İstasyonu arasında yaya güvenliğini tehdit eden unsurlara dikkat çekti. Çelik, bölgedeki dar kaldırımların ve izole edilmemiş elektrik kablolarının tehlike oluşturduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi'ni acil önlem almaya davet etti.
Yayınlanma :
13.09.2024 15:56
Güncelleme :
13.09.2024 15:56


"Kıymetli Darıca Halkı,
Aşıroğlu Caddesinden Osmangazi Marmaray tren istasyonuna yürürken hayati tehlike riski altındasınız!!!
Büyükşehir belediyesi sorumluluk alanında bulunan kaldırımlar trafiğin yoğun ve hızlı aktığı bir noktada hem dar, hem ortasında aydınlatma direkleri mevcut, hem de yeterince izole edilmemiş elektrik kabloları sebebiyle elektrik çarpma riski taşımaktadır.
Büyükşehirde muhalefete söz vermeyenler, sesimizi duymayanlar yarın bir vatandaşımızın bir çocuğumuzun başına bir iş geldiğinde yine sesimizi duymayacaktır.
Büyükşehir belediyesini bir an önce önlem almaya davet ediyorum" dedi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: