Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Başkan Aktaş; Değişim olmalı!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı binasında basın toplantısı gerçekleştirildi. CHP Darıca ilçe binasında bugün düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Aktaş, 'değişim için' yeşil ışık yaktı!

CHP'li Başkan Aktaş; Değişim olmalı!
08 Haziran 2023 - 17:40 - Güncelleme: 10 Haziran 2023 - 14:39
CHP Darıca İlçe Başkanlığı binasında basın toplantısı gerçekleştirildi. CHP Darıca ilçe binasında bugün düzenlenen basın toplantısında ilk olarak konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, "Ülke olarak Mayıs ayında bir seçim yaşadık. Darıca’da partimizin elde etmiş olduğu seçimlerde 5.13 oy artımı ile beraber yüzde 23’lere yükselmiştir. Adayımız sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu büyük bir özveri ve azimli çalıştı. İlçe olarak yoğun bir süreç geçirdik. Her iki seçimde de 448 tane sandığın tamamında görev yapan tüm herkese çok teşekkür ederim. İstemiş olduğumuz sonucu maalesef elde edemedik. Bizler halka ne yapacağımızı anlattık, onlar yalan ve iftiralar atarak siyaset yaptılar. Bütün çalışmalara ve emeğe rağmen seçimi kazanamadık. İmamoğlu’nun söylediği gibi tabii ki değişim olmalı. CHP'nin ilkelerinden biri de devrimciliktir. Değişime sıkı sıkıya bağlı olmak lazım.” Aktaş ayrıca CHP’nin yeni MYK’sında görev alan eski Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a başarılar diledi.

SALTAŞ; EKSİK ÇOK!
CHP'li Gökhan Aktaş'ın ardından konuşan CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Tuncer Saltaş, “Darıca Belediyesi 2022 gelir ve giderleri açıklandı. Kısıtlı arazimiz olmasına rağmen belediye arsaları satıyor. Çok sayıda eksiğimiz var. Buna rağmen taşınmazlar satılıyor. Bu konuyla alakalı çok bilgimiz yok. Darıca Belediyesi gelirlerini incelerken kira gelirlerinin bütçe tahsilatlarında sıkıntılar olduğunu gördük. 44 milyonluk bir yol bakım bedeli harcanmış. Bu kafamızda soru işareti oluşturdu. Amatör Spor Kulüplere 2 milyon destek verilmiş. Ancak spor kulüplerine sorduğumuzda en fazla 5-10 bin destek gördüklerini belirttiler. 41 milyonluk bütçe açığı ve 20 milyonluk arsa satışı olmuş. CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri olarak buna şerh koyduk” ifadelerini kullandı.

SARITOPRAK; DARICA'DA ÇOK SORUN VAR!
Son olarak konuşan CHP Darıca Belediyesi Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, "Genel seçimde seçimi kaybettik. Yerel seçimler ve ilçe kongremiz var. Biz motivasyonumuzu bozmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her mecliste Darıca'daki sorunlar bizlere bildiriliyor. Darıca Belediyesi deprem riski için bir birim oluşturulmasını talep ettik. Darıca’da 9 binin üzerinde göçmen var ve Darıca'da her yeri işgal etmiş durumdalar. Bunlarla ilgili önergemizi verdik. Kaçak yapılarla ilgili olarak tespit ederek yıkılması için başvuruda bulunduk. Darıca'da trafik sorunu büyüyerek devam ediyor. Trafik sorununun çözümü için metro inşaatının biran önce bitmesi gerektiğini söyledik. Darıca’da aydınlatma sorunu var. 200 tane parkın hiç birinde kamera yok. Bu konuyu daima gündeme taşıyoruz. Darıca'daki taksi durakları bizlerin talimatı ile yenilendi. Darıca'da çok sorunlar var. Bunlar bir türlü çözülmüyor" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum