Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Aktaş; Mücadele etmeye, çözüm üretmeye devam edeceğiz!

CHP Darıca İlçe Örgütü'nde düzenlenen basın toplantısında CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ülke ve yerel gündem hakkında bilgilendirmede bulundu. Belediye Meclisi Komisyonlarında görev alan meclis üyeleri de meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CHP'li Aktaş; Mücadele etmeye, çözüm üretmeye devam edeceğiz!
05 Ekim 2021 - 22:07 - Güncelleme: 07 Ekim 2021 - 12:02
İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Gökhan Aktaş, iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini, bundan çıkışın millet ittifakı bileşenleri ile parlementer sisteme dönüş ile gerçekleşebileceğini söyledi.

Yerelde de sorunların hala devam etmekte olduğunun altını çizen Başkan Gökhan Aktaş şöyle devam etti ;’’ Darıca’da yaşanan çok sayıda sorunlarla karşılaşıyoruz. Bizlerde gerek yönetim gerekse de meclis üyeleri ile partililer, trafik, göçmen, imar, trafik gibi çok sayıda soruna duyarsız kalmıyor çözüm üretmeye çalışıyor bunlar için meclise önergeler veriyoruz. Ancak ne yazık ki çoğu mecliste reddediliyor. Örneğin pandemi sürecinde CHP olarak Belediyeye ilçe genelinde pandemiden etkilenen belirlenecek esnafa 6 ay boyunca nakdi destek sağlanması yönündeki önergemiz yine red edildi. Bunun örnekleri çok. Ülke gibi ilçemiz de iyi yönetilemiyor. Ama bizler yılmadan usanmadan mücadele etmeye çözüm üretmeye devam edeceğiz.’’

Başkan Gökhan Aktaş'ın ardından Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Aydın Işık ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Özkan Sarıtoprak partililere meclis çalışmaları ve verilen önergeler hakkında bilgilendirmede bulundular.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum