Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Ekonomi Masası'nda Nail Çiler ve Tahsin Tarhan da yer alacak

Geçtiğimiz yıl, ‘CHP Ekonomi Masası’ tarafından il il yapılan çalışmalar yeni dönem için de hazırlıklarına başladı. Bir önceki dönem 44 ili ziyaret eden Ekonomi Masası, 28. Dönemde yeni kadrosuyla ekonomi konusunda çalışmalarına başlayacak. Ekonomi konusunda çözüm önerilerinin aktarılacağı çalışmalarda ise bu dönem Yurtdışı Örgütlenme Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan ve Kocaeli Milletvekili Nail Çiler de yer alacak. 

CHP Ekonomi Masası'nda Nail Çiler ve Tahsin Tarhan da yer alacak
25 Ağustos 2023 - 09:46
CHP Ekonomi Masası toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiklerini söyleyen CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Ekonomi Masası Heyeti olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu toplantımızın ardından ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Nazik kabulleri için Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İŞTE O İSİMLER
Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, Bolu Milletvekili Türker Ateş, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İstanbul Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu, Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Önceki dönem İstanbul Milletvekilleri Turan Aydoğan ve Bihlun Tamaylıgil. CHP Ekonomi Masası’nın Saha Koordinatörlüğü’nü Bolu Milletvekili Türker Ateş; Masa Sekreterliği’ni ise Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun yürütecek

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum