Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan Giresun'a yardım eli

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe yöneticileri Serkan Güven ve Hüseyin Cihan Özaltan ile CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri Erol Ada, Ayhan Şen ve Mustafa Yılmaz'dan oluşan heyet ile Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas'ı ziyaret etti. 

CHP Darıca'dan Giresun'a yardım eli
27 Ağustos 2020 - 23:43

Giresun'da yaşanan sel felaketinin ardından Federasyon Başkanı Mehmet Elmas'a taziyeleri ve geçmiş olsun dileklerini ileten CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, "Bu olayların yaşanmaması için tedbir alınması lazım. Medyadan takip ettiğimiz görüntülerde dükkanların tabelalarına varana kadar toprak ve kaya dolduğunu görüyoruz. Buda orada ciddi bir dere yatağı olduğunu gösteriyoruz. Biz adeta faciaya davetiye çıkartmışız" dedi. İlçe Başkanı Aktaş, CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri'nin grup olarak bu ay huzur hakkı gelirlerini Giresun halkı için bağış yapma kararı aldıklarını açıkladı. 

ELMAS; GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ise, "Biz bölgedeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Devletimiz elbetteki orada tüm imkanlarını seferber etmiş durumda ama biz bize düşen görevi yerine getirmek ve bölgedeki yaşananları yerinde görmek adına bölgeye gideceğiz. Orada bir tespit yapacağız. Ardından da Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu olarak bir çalışma gerçekleştireceğiz" dedi. 

TÜM HEMŞEHRİLERİM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

CHP heyetine aldıkları bağış kararıyla ilgili teşekkür eden Elmas, "Bu düşünceniz bizleri gerçekten duydulandırdı. Vermiş olduğunuz destekten dolayı tüm hemşerilerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Biz herşeyden önce insanız ve hepimiz bu vatanın evladıyız. Bu açıdan yaklaşacak olursak maddi bir değerden ziyade ziyaretiniz ve ince düşünceniz adına sizlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum