Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cami önünde kurşun yağmuruna tutuldu

ÖZEL HABER - Darıca 'da bugün Cuma Namazı’nı kılmak için Bağlarbaşı Mahallesi Ayşe Hatunlar Camii’ne giden M.B.(50), girişte akrabası olduğu belirtilen K.R. (33) tarafından tabancayla vuruldu. Meydana gelen olayda M.B.’nin vücuduna 5 kurşun isabet ederken, B.K. isimli bir vatandaş da seken kurşunlar nedeniyle kasığından yaralandı.

Cami önünde kurşun yağmuruna tutuldu
15 Mart 2019 - 15:55

Akrabası M.B.’yi kurşun yağmuruna tutarak yaralamasının ardından olay yerinden yaya olarak kaçan zanlı K.R. olaya hızla müdahalede bulunan Darıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir buçuk kilometre ilerdeki Karaaslan Caddesi üzerinde silahı ile birlikte yakalandı. 

Zanlı K.R., kısa süre içerisinde yakalanmasının ardından İfadesi alınmak üzere İstasyon Karakol Amirliği’ne götürülürken, olayda vucudunun çeşitli yerlerinden 5 kurşunla yaralanan M.B. ile seken kurşunlarla kasığından yaralanan B.K. 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cuma Namazı’nın ardından camiden çıkan cemaat ise dışarıda peş peşe silah seslerini duyduklarını ancak namazda oldukları için çıkıp bakamadıklarını ifade ettiler.

Cami önünde inceleme yapan polis, 5 adet boş kovanı inceleme altına alırken,

zanlının polisteki ifadesinin halen devam ettiği öğrenildi.