Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bizim çocuklardan çifte başarı!

Darıca 60. Yıl Ortaokulu, Kocaeli genelinde düzenlenen okullararası futbol şampiyonasında hem kızlar hem erkekler dalında adeta turnuvaya damga vurdu. Okul Müdürü Fatih Batmaz, çocukları kutladığını ve Türkiye Şampiyonası’nda Darıca için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Bizim çocuklardan çifte başarı!
08 Mart 2019 - 08:28
Darıca 60. Yıl Ortaokulu Yıldız kızlar futbol takımı Beden Eğitimi öğretmenleri Engin Atış liderliğinde okullar arasında düzenlenen futbol müsabakalarında final maçında Körfez İgsas Ortaokulunu Tuananın golleri ile 2-0 mağlup ederek Kocaeli şampiyonu oldu. Darıca 60. Yıl ortaokulu öğrencileri Nisan ayında yapılacak Türkiye finallerinde Darıcamızı ve ilimizi temsil edecek.
 
ERKEKLER ÜÇÜNCÜ OLDU
Darıca 60. Yıl Ortaokulu Yıldız erkekler  futbol takımı Beden Eğitimi öğretmenleri  Savaş Eraslan ve antrenör Muammer Çolak  liderliğinde okullar arasında düzenlenen futbol müsabakalarinda Kocaeli üçüncüsü olarak Türkiye finallerinde ilimizi temsil etme hakkı kazandı.
 
KUPAYI OĞUZ VERDİ
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, futbolda il şampiyonu olan Darıca 60. Yıl okulunu ziyaret etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden ve kupalarını takdim eden Oğuz başarıda katkısı bulunan idareci öğretmen ve velilere teşekkür ederek, Türkiye finallerinde başarılar diledi.