Bıyık; ''Türkiye Yüzyılı'nda Darıca Marka şehir olacak''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonuna Darıca’dan katkı vermek istediklerini ve bu doğrultuda projeler geliştirdiklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Cumhurbaşkanımızın vizyonu ufkumuzu açıyor. Kalkınma yerelden başlar anlayışıyla yeni yüzyılda daha güçlü ve modern bir Darıca inşa etmek için canla başla çalışacağız” dedi.
Yayınlanma :
17.11.2022 14:54
Güncelleme :
17.11.2022 18:00


BAŞKAN BIYIK’I GÜLLERLE KARŞILADILAR
Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte salon tıklım tıklım dolarken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kürsüye çıkarken kadınlar sahneye ellerindeki gülleri fırlatarak destek verdiler. Darıca Belediyesi olarak kadınları önemsediklerini ve projelerin merkezine her zaman kadınları koyduklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca’da eğitimden sağlığa, spordan kültür sanata her alanda kadınlara özel projeler gerçekleştiriyoruz. Mutlu şehir sloganımızın en temel taşı kadınlardır. Mutlu şehirler mutlu ailelerle olur. Mutlu aile de kadınlarla olur. Bu anlayışla hareket ederek projelerimizin merkezine her zaman kadınları koyuyoruz” diye konuştu.
CUMHURBAŞKANIMIZIN VİZYONU UFKUMUZU AÇIYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonuna Darıca’dan katkı vermek istediklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışmak ve bu vizyona ayak uyduracak projeler geliştirmek hepimizin boynunun borcu. Cumhurbaşkanımızın vizyonu ufkumuzu açıyor. Kalkınma yerelden başlar anlayışıyla yeni yüzyılda daha güçlü ve modern bir Darıca inşa etmek için canla başla çalışacağız. Yeni yüzyılın güçlü Darıca’sını, güçlü Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz. Eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, spordan kültür sanata kadar her alanda yeni yüzyıl vizyonuna yakışan, ilçemizi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için yol haritamızı belirledik” dedi.
ÇAKMAK: “DARICA, TÜRKİYE’YE ÖRNEK İLÇE”
Darıca’nın yaptığı çalışmalarla yeni yüzyıl yolunda Türkiye’ye örnek bir ilçe olduğunu vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak da yaptığı konuşmada “Darıca’ya ne zaman gelsek yüzümüz gülüyor. Her zaman örnek projeler geliştiren Darıca Belediyesi bu programla bir kez daha herkese örnek oldu. 3.5 yılda yaptığı çalışmalarla Türkiye’de örnek ilçe gösterin deseler Darıca’yı gösteririm. Büyükşehir Belediyemiz ve Darıca Belediyemizin işbirliğinde ilçemize önümüzdeki süreçte çok daha güzel projeleri kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: