Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık; Darıca G.B'ye daima destek vereceğiz!

Darıca Gençlerbirliği hakkında sahur yemeğinde Darıca G.B ile ilgili konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca G.B.’nin şehrin en büyük marklarından biri olduğunu ve bu kulübü görmezden gelmenin hadleri olmadığını söyledi.

Bıyık; Darıca G.B'ye daima destek vereceğiz!
27 Mayıs 2019 - 13:10
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘’ Ancak orada bir yap var, o yapıya ne kadar müdahil olunması gerektiğini de oturup düşünmek lazım. Her zaman şunu ifade ettim, ben hiç bir zaman kulüp başkanı olmayacağım, kulübün teknik direktörü hiç olmayacağım, kulübün iç işlerine karışan bir belediye başkanı hiç olmayacağım, bunu meydanlarda ve seçim kampanyalarında da söyledim. Şu anda Darıca Gençlerbirliği’ne ait olan sosyal tesisiler belediyenin yeri, ve şu an belediyeye ait stadyumda görevli hem güvenlik personeli, hem temizlik personeli, çimin bakımları, oraların temizliği elektriği, suyu, doğalgazı şunu bunu konusunda bir hesap yaptık kulübün 1 yılda yaklaşık maliyeti 700-800 Bin TL. aslına bakıldığında dolaylı da olsa bu kulübe bizim yaptığımız bir katkıdır.
 Ben A.Ş olmuş bir kulüpten bunu çekeyim gibi açıkçası Darıcalı olarak bir düşüncem olmamıştır. 
Ancak olmayan bir imkanlarımızla, daha önceden de bahsettiğim gibi ekonomik sıkıntılar yaşadığımız bir dönemde belediyenin imkanlarını kulübe harcama şansım ve yetkim de yok. 
Tüm bunlarla birlikte kulüp başkanı Sayın Arif Gülen’le bir görüşme yaptım, çok da olumlu geçti. Karınca kararınca bizim durmamız gereken yerleri belirledik. Biz tabii ki kulübün yanında olacağız, ama çizgimizi iyi belirlemek lazım, o çizgiyi de ilerleyen süreç de daha da netleştireceğiz, biz, şehrin takımına olabildiğince manevi yönden de, farklı yönden de destek olacağız. Şu an da hiç bir şey yapmıyor gibi görünsek de kulübün maliyeti bize yıllık 700- 800 Bin TL’dir’’ dedi