Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bahçeşehir Koleji'nin bursluluk sınavına yoğun ilgi

2017-2018 eğitim öğretim yılında açılan Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsünde önümüzdeki dönem kayıtları ve bursluluk sınavı için başvuru yoğunluğu yaşanıyor. Türkiye’de STEM ve robotik kodlama eğitiminin öncüsü olan ve öncü eğitim anlayışını Türkiye genelinde bulunan 101 kampüsüyle ülke geneline yaygınlaştıran Bahçeşehir Kolejinin geçtiğimiz yıl açtığı Darıca Kampüsü, önümüzdeki yıl için velilerin rekor başvuru talebiyle karşılaştı.

Bahçeşehir Koleji'nin bursluluk sınavına yoğun ilgi
19 Şubat 2018 - 08:22

“Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır" anlayışıyla bugün Türkiye genelinde 48 ilde, 101 kampüsünde binlerce öğrenciye eğitim veren Bahçeşehir Koleji 4, 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencileri için 24 Şubat tarihinde bursluluk sınavı gerçekleştirecek. Akademik başarısıyla öne çıkan Bahçeşehir Koleji, öğrencilere Okula Kabul ve Bursluluk sınavında akademik başarıya göre burs imkânı sunuyor.

 

Global dünyada başarı kazanacak mezunlar yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Kolejinde, Çift Dilli Eğitim, Kişiye Özgü Öğretim (KÖM), STEM+A, kodlama ve robotik gibi 21. yüzyıl becerilerine yönelik eğitim model ve uygulamalarla geleceğe hazır bir nesil yetiştiriliyor. 

 

Bahçeşehir Koleji Darıca Fen ve Teknoloji Lisesi 2018-2019 eğitim öğretim yılında açılıyor

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsünde Fen ve Teknoloji Lisesi de açılacak. İlk kampüsü 2006 yılında açılan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri, Türkiye’nin gelecekteki bilim insanlarını ve teknoloji önderlerini yetiştiriyor. Türkiye’de STEM eğitiminin uygulandığı ilk lise olma özelliğin taşıyan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde, bu liselere özel olarak hazırlanan ve Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanan özel bir müfredat uygulanıyor. Öğrenciler giriş seviyesinde mühendislik dersleri, etkin yabancı dil öğrenimi, proje ve yarışma başvurularıyla çok yönlü bilim insanları olarak yetişiyor. Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri, lise yılları boyunca gösterdikleri başarılarla dünyanın saygın üniversitelerine burslu kabul alıyor.