Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aytaç; Darıca'da çok huzurluyum!

2. Lig’deki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin bu sezon başında kadrosuna kattığı ve oynadığı futbol ile taraftarların beğenisini kazanan Aytaç Deniz, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aytaç; Darıca'da çok huzurluyum!
25 Ekim 2018 - 09:48
Darıca G.B’de olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Aytaç, ‘’Takımımızda arkadaşlık en üst seviyede. Darıca G.B’de çok huzurluyum. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için herşeyi yapacağız’’ diyerek taraftarlara umut dolu mesajlar gönderdi. 
 
BÜYÜK BİR ÇABA SARFEDİYORUZ
Başarılı kanat oyuncusu açıklamasının devamında ‘’Sezon başı Darıca G.B’den teklif aldığımda çok heyecanlandım. Çünkü Darıca G.B, futbol camiasında hep konuşulan bir takım. 
Teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü hem şampiyon bir takıma geldim hem de hedefi olan bir takıma. Burada çok huzurluyum. Futbolcu arkadaşlarımız gerçekten muazzam bir karaktere sahipler. Burada öncelik her zaman takımımızın başarısı. Biz de bunun için büyük bir çaba sarfediyoruz’’ dedi.
 
İYİ BİR TAKIMIZ
Aytaç Deniz, son 2 maçtan galip gelmelerinin kendilerine büyük bir moral ve güvene sebep olduğuna dikkat çekerek, ‘’Aslında lige iyi başlamak istiyorduk. Ancak gerçekten futbol şansımız yoktu. Son 2 maçtır galip gelmemiz bizim için sürpriz değildi, çünkü iyi bir takımız. Bundan sonra herşeyin daha güzel olacağını söyleyebilirim. Çalışmalarımızın meyvesini almak gerçekten mutluluk verici birşey’’ şeklinde konuştu.
 
OKTAY HOCA ÇOK ADALETLİ
Yeni Teknik Direktör Oktay Derelioğlu’nun gelmesiyle kendilerinde büyük bir değişim yaşandığını da söyleyen Aytaç, ‘’Oktay Hocamız gerçekten çok iyi bir insan. Göreve geldiğinde bu yana bize inanılmaz şeyler kattı. Hocamızın bize söylediği bir söz var. ‘’Bu formayı kim giyecekse, en çok çalışan giyecek’’ sözü ne kadar adaletli bir insan olduğunun adate göstergesi. Yine teknik heyetimizin başarılı ve gayretli çalışmaları bizi çok daha iyi noktalara getirecek’’ dedi.
 
HEDEFİMİZ EN AZ PLAY-OFF
Takımda kaliteli ayaklara sahip olduklarını belirten Aytaç Deniz ‘’Takımımızda inanılmaz iyi futbolcular var. Futbol camiasında meşhur bir laf vardır. ‘’Takım kurabilmek değil, takım olabilmek önemlidir’’ diye. Bizim takımımız gerçekten harika karakterlere sahip isimlerden oluşuyor.
Önümüzde Etimesgut Belediyespor maçı var. Bu maçı kazanıp, daha sonra kupa mesaisinde karşılaşacağımız Karabükspor’u da yenip, rövanşlı elemelere kalmak istiyoruz. Ligdeki hedefimiz ise en az play-off oynamak. Biz bunu başarabilecek güçteyiz’’ dedi.
 
DAHA İYİ BİR AYTAÇ İZLEYECEKSİNİZ
Son 2 haftadır sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyen Aytaç, sakatlığını atlattığını ifade ederek ‘’2 hafta önce bir sakatlık yaşadım. Çok şükür sakatlığım geçti, hocalarımız görev verdiği takdirde bu formayı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Bu formayı giymek için çok sabırsızım. Taraftarlarımız görecek ki onlara daha iyi bir Aytaç’ı izletmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bizleri gerçekten hep desteklediler, hep yanımızda oldular. Böylesi büyük bir camiada oynamak benim için gurur verici’’ şeklinde konuştu.