Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Atik'in vefatı Darıcalıları üzdü!

Sanatçı, sinema oyuncusu, tiyatrocu akademisyen Ayşegül Atik ( 72) yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Darıca Yas-Der hayranı da olan ve zaman zaman derneğin etkinliklerinde de boy gösteren merhume Atik, yaz dönemlerini Bayramoğlu’ndaki yazlığında geçirmekteydi.

Atik'in vefatı Darıcalıları üzdü!
09 Haziran 2020 - 18:34

Yas-Der Başkanı Kudret Sekban, haberi alır almaz üzüntüye boğulurken, sosyal medya hesabından acısını şu sözlerle paylaştı; “Çok üzüldüm tanımaktan büyük keyif aldığım sohbeti ve yüreği güzel insan, mekanın cennet olsun . Işıklar içinde uyu, Rabbim sevenlerine sabırlar versin.” Yas-Der’de yaptığı paylaşımda, “Derneğimizin gönül dostu, her etkinliğimizde daima yanımızda olmaya çalışan, Sanatçı, tiyatrocu ,öğretim görevlisi ve uzun yıllar Bayramoğlu' da yazlıkçılarımızdan Ayşegül Atik hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekânı cennet olsun. Kederli ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.” Sözlerine yer verdi. Biz de Gazete Gebze olarak Ayşegül Atik’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı diliyoruz.

CENAZESİ YARIN MALTEPE BAŞIBÜYÜK’DE
Yaklaşık 1,5 aydır hastanede tedavi gören ve gece saatlerinde hayatını kaybeden Atik'in cenaze namazı, yarın öğle vakti Erenköy Galip Paşa Camisi'nde kılınacak akabinde Maltepe Başıbüyük mezarlığında toprağa verilecek. Atik, TV’lerin unutulmaz dizisi En Son Babalar Duyar ve Dayan Yüreğim’de rol almıştı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum