Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti ve CHP'liler, Darıca Sokak Hayvanları Doğal Koruma Alanı'nı inceledi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan, Ak Parti ve CHP meclis üyeleri, dün Darıca Belediyesi tarafından Piri Reis Mahallesi’nde yapımı devam eden Sokak Hayvanları Doğal Koruma Alanı’nda incelemelerde bulundular

Ak Parti ve CHP'liler, Darıca Sokak Hayvanları Doğal Koruma Alanı'nı inceledi
04 Ocak 2024 - 12:48
Darıca Belediyesi tarafından yapılıp Darıca Hayvanseverler Derneği’ne işletmesi verilen doğal yaşam alanı dün Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan, Ak Parti ve CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri tarafından incelendi. 

BAŞKAN BIYIK ÇALIŞMALARI ANLATTI
Darıca Hayvanseverler Derneği Başkanı Tülay Karaşin ve yönetiminin de hazır bulunduğu incelemede Başkan Bıyık, yapılan çalışmaları tek tek anlattı. Çitlerin çekilip, bölgenin altyapısını da yaptıklarını belirten Bıyık, düzenli mama yardımı, konteyner, tuvalet, su deposu ve çevre düzenlemesinin de yapıldığının altını çizdi. 71 adet ağaç dikildiğini de ifade eden Başkan Bıyık, Darıca Belediyesi olarak hayvanların barınma ve beslenme konusunda attığı adımlarda Türkiye’nin önde gelen belediyelerinden olduğuna dikkat çekti. Yakın zamanda kameralarında koyulacağını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hayvanseverlerle koordinasyonlu bir şekilde çalıştıklarını da sözlerine ekledi. 

ARSLAN AÇIKLAMA YAPTI
Alanı inceleyen CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan hayvanseverlerle birlikte yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Darıca Belediyesi tarafından Sokak Hayvanları Doğal Koruma Alanı olarak adlandırılan yerde yaptığımız incelemeler sonrasında alanın can dostlarımız için kaliteli bir yaşam alanı olmadığını yerinde tespit ettik. Can dostlarımızın sağlığının ve can güvenliğinin her zaman takipçisi olacağız" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum