Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti'de kadınların yeni başkanı görevi devraldı!

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına Gebze Belediye Meclis Üyesi Yasemin Özdemir atandı. Özdemir, görevine AK Parti il binasında gerçekleşen devir teslim töreniyle resmen başladı.

AK Parti'de kadınların yeni başkanı görevi devraldı!
17 Temmuz 2020 - 21:32
AK Parti Kocaeli Kadın Kolları İl Başkanı Serpil Yılmaz görevinden yaklaşık 1.5 ay önce istifa etmişti, Yılmaz’ın yerine Yasemin Özdemir atandı. Özdemir için gerçekleşen Devir-Teslim töreninde İl başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Kadın üyeleri hazır bulundu.   AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanlığı için Av.Seda Kardaşlar Çelik, Tuğba Şensoy, Av.Özlem Ekşi Çetinkaya ile Büşra Özbay, geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanlığında mülakata girmişti. Bu isimlerin dışında olan Yasemin Özdemir ise genel başkanlık tarafından AK Parti  İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandı.

“NÖBETİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR BU ANLAYIŞLA BURADA DEVİR-TESLİM GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş: AK Parti milletin böğründen çıkan bir parti, tabiri caizse milletin kurduğu bir partidir. Milletten aldığı gücü tekrar millete sunuyor. Bizlerde Kocaeli’de kurulduğu ilk günden itibaren yerimizi en güçlü şekilde aldık ve Türkiye’de örnek bir teşkilat yapısı olduğumuzu sergiledik. Sergilediğimiz performanslarla AK Parti’nin hep önde çalmasını sağladık. Nöbet sonuna kadar devam edecek. Nöbetin değişmesi gerekiyor, bu anlayışla burada bir devir teslim gerçekleştiriyoruz. AK Parti’nin bugünleri gelmesinde kadınlarımızın ortaya koyduğu performans çok ciddi pay sahibidir. Bu davada yılmadınız mücadele ettiniz ve bıgüne kadar da başarıyı sürdürdünüz. Kocaeli örgütünün bu anlayışı örnek teşkil etmişti. Serpil Hanım, ekipleriyle, ruhuyla el ele kolla mücadele ettiler.
Başka bir nöbeti tutma noktasında Serpil Hanım görevi Yasemin hanıma devretmiş olacak. Bayrağı teslim ettim benim işim bitti yok yeni görev, teşkilat çalışmalarında bir sorumluluk üstlenme var bizde, ölene kadar bu mücadele sürecek. Bir yıldır sizin özverinize şahit oldum, çalışmalarını gördüm. Sizin mücadelemizi ayakta alkışlayan be tebrik eden bir konumdayım. AK Parti Kadın Kolları bünyesinde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Yaz aylarında rehavet yok, çaya gidenler fındığa gidenler denize gidenler bunları nöbetleşe yapacak. Yasemin Hanım’a bu yolda başarılar diliyorum, biriz beraberiz inşallah.

“BÜTÜN MÜCADELEMİZ KADINLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN OLDU”
AK Parti geçtiğimiz dönem İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz: 4.5 yıldır görevini yaptığım başkanlığı Bugün Yasemin Hanım’a devredeceğim. Başkanlığımın 2.5 ayında 15 Temmuz’u geçirdik ve 29 gün burada bir nöbet tuttuk. Çok zorlu bir 4.5 yıl geçirdik fakat başarılı mutlu huzurlu bir 4.5 yıl geçirdik. Bütün mücadelemiz kadınlarımızın hayatını kolaylaştırmak için oldu. Bu mücadele yine devam edecek. Her bitişin yeni bir başlangıcı vardır. Elhamdülillah bu 4.5 yıl taşıdığım görevi bugün onurla devrediyorum.  AK Kadınlar bu yolda yaz, kış demeden tüm yolları aşındırmıştır. Görev yaptığım herkese teşekkür ediyorum. Yasemin kardeşim bu yolda başarılı şekilde çıtayı daha yukarıya çıkaracaktır. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum