Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Acılı aileden Tipioğlu'na teşekkür ziyareti

Derince’de 2001 yılında cinayete kurban giden Kasım Aydın’ın babası ve annesi Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nu ziyaret etti. Aydın ailesi, olayın aydınlatılması nedeniyle Kocaeli Emniyet Teşkilatı'na teşekkür etti

Acılı aileden Tipioğlu'na teşekkür ziyareti
03 Ağustos 2022 - 19:31
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geçmiş yıllarda işlenen faili meçhul cinayetleri çözüme kavuşturmak için İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun talimatıyla titiz bir çalışma yürütüyor. Alanında uzmanlaşan personel adeta iğneyle kuyu kazarak raflardaki dosyaların her satırını tek tek inceliyor. Derince'de 2001 yılında öldürülen Kasım Aydın'ın, 2020'de dosyasını tekrar açan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zaman aşımına yaklaşık 6 ay gibi süre kalmasına rağmen yapılan başarılı ve titiz çalışmalar sonucu olayın şüphelileri H.İ. ve T.K.’nın olduğunu belirledi. Kasım Aydın'ın ölümüne ilişkin görülen davada cinayet şüphelileri H.İ. ve T.K’ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

“BAZI ANLARDA HİSSETTİĞİNİĞİNİZ HUZURUN TARİFİ YOKTUR”
Cinayete kurban giden Kasım Aydın’ın babası Mehmet Aydın ve annesi Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nu ziyaret etti. Olayın aydınlatılması nedeniyle Kocaeli İl Emniyet Teşkilatı'na memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. Aydın ailesiyle yakından ilgilenen ve yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan İl Emniyet Müdürü Tipioğlu “Bazı anlarda hissettiğiniz huzurun tarifi yoktur. 2001 yılından beri faili meçhul olan Kasım Aydın cinayetini, arkadaşlarımız 2020’de, zaman aşımına kısa bir süre kala aydınlatmışlardı. Maktulün ailesi ziyaretimize gelerek, teşkilatımıza teşekkürlerini ilettiler” cümlelerini kullandı. “Devlet unutmaz unutursa da devlet olmaz” cümlesinin altını çizen Tipioğlu, Kocaeli’de faili meçhul olamayacağını 15 faili meçhul dosyasının aydınlatıldığını ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum