Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

50-60 Bin TL değerindeki horoz ve tavuklarını çalanı buldu

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Darıca’da, toplam 50-60 bin TL. değerinde olduğunu söylediği 10 adet cins horoz ve tavuklarını çalan kişiyi güvenlik kamerasında takip ederek bulan Mustafa Baldır ve Hakan Alemdar, durumu polise bildirdi. Polis, hayvanlardan 9’unu gösterilen yerde ele geçirirken, hırsızlık zanlısını gözaltına aldı.

 50-60 Bin TL değerindeki horoz ve tavuklarını çalanı buldu
16 Nisan 2020 - 03:10


Darıca Yalı Mahallesi’ndeki evinin kümesinde hobi olarak beslediği yaklaşık 40-50 bin TL değerindeki damızlık Hint horuzu ve tavuklarının 2 ay önce çalındığını belirten Fabrika işçisi Mustafa Baldır ve ortağı Hakan Alemdar, mahalledeki güvenlik kameralarından hayvanlarını çalan kişinin eşkalini ve evini belirlediklerini ifade ederek, durumu polise bildirdi.

Polis, dün gece hırsızlık zanlısı Ö. K.’yı Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alırken, yapılan aramada çalınan hayvanlardan 9’unu kümeste buldu. 

Gözaltına alınan Ö. K.’nın emniyetteki işlemleri devam ederken, damızlık Hint horuzu ve tavukların sahiplerinden Mustafa Baldır, ‘’ Bunlar, piyasada tanesi 5-6 Bin TL olan Hint menşeeli cins ve damızlık hayvanlar, 2 tavuk ve 8 horozumuz vardı, yumurtaları için hobi olarak besliyoruz ve yumurtaları çok pahalı olmakla birlikte yoğun talep alıyor, yaklaşık olarak 2 ay önce hepsi çalındı, takip ettik ve bulduk, ancak 1 tane tavuk eksik. Sağlık olsun buna da şükür’’ şeklinde konuştu.