Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Kızılay sevgi ile çalışıyor

Türk Kızılayı Gebze Şubesi bu Ramazan ayı’nda da muhtaç ailelere elbise ve gıda yardımı ediyor.

Gebze Kızılay sevgi ile çalışıyor
08 Ağustos 2012 - 10:42
Türk Kızılayı Gebze Şubesi bu Ramazan ayı’nda da muhtaç ailelere elbise ve gıda yardımı ediyor. Gebze Evlendirme Memurluğu’nun arka tarafında işadamı İbrahim Başaran’a ait bir dükkanda 2. El ve yeni giysileri muhtaç ailelere dağıtan Kızılay Gebze Şube Başkanı Ertan Tuncel; “Bir yılın her ayı, her günü muhtaç ailelerin yanında oluyoruz. Tabi Ramazan ayı’nın Türk-İslam alemi için bir özelliği var. Yaklaşan bayram öncesi biz burada yıl içerisinde bağış yolu ile temin ettiğimiz 2. El ve yeni giysilerimizi muhtaç ailelerimize ulaştırıyoruz. Kaymakamlıktan alınan fakirlik kâğıdını muhtaç aileler bize getiriyorlar, biz bunları yine kayıt altına alarak buradan yardım ediyoruz.” dedi.

 

KİPA İLE ANLAŞMA

Ayrıca Ramazan ayı boyunca Gebze Center’da bulunan Kipa Market ile yaptıkları anlaşmayla erzak kolisi bağışlayan vatandaşların bağışlarını yardıma muhtaç ailelere ulaştırdıklarını belirten Tuncel “ Kipa Hipermarkette bulunan 3 çeşit erzak kolisinden herhangi birini bağış olarak market içine kurduğumuz standa bağışlayan vatandaşlarımızın bağışlarını ihtiyacı olan ailelere ulaştırıyoruz. Tüm bu yardımlar kayıt altına alınıyor en çok dikkat ettiğimiz husus ise bu yardımlara gerçekten muhtaç olan ailelere ulaşmak. Ramazan ayı bağışlamaktır ve Türk Kızılay’ı ile bağışlarınız gerçek amacına ulaşır.” Dedi.

 

KIZILAY’IN BİNASI BİTİYOR

Son olarak Gebze Kızılay Hizmet binasının inşaatının bitmek üzere olduğunu vurgulayan Ertan Tunçel “ Gebze Kızılay’ının hizmet binası yardımsever vatandaşlarımız tarafından yapılan yardımlarla bitmek üzere. Vatandaşlarımız yapacakları yardımlarla binamızın bitişini daha erkene çekerek, Kızılay’ın kendinse ait bir binada daha iyi hizmet vermesini sağlayabilirler. Bu konuda yardımsever vatandaşlarımızın duyarlılığına ihtiyacımız var.” Dedi.