Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP, Yaşlılar için kriz masası kurdu

MHP Kocaeli İl Teşkilatı tarafından kriz masası oluşturuldu. Oluşturulan kriz masasının temel hedefi 60 yaşının üzerindeki partililerin evden çıkmadan ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak.  

MHP, Yaşlılar için kriz masası kurdu
22 Mart 2020 - 01:36

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü şu ifadeleri kullandı; 

 

MHP Kocaeli İl Başkanlığı Kocaeli İl Başkanlığı olarak milletimizde bir panik havası oluşturulmasına müsaade etmeden, Devletimizin aldığı tedbirlerin hayata geçirilmesi anlamında üzerimize düşen görev her ne olursa olsun amasız fakatsız yerine getirmeye hazırız.  Teşkilatlarımız ve tüm yöneticilerimiz ülkemiz ve milletimizin karşı karşıya olduğu tehlikenin şuurundadır ve bir güven kapısı olarak topluma karşı sorumluluğunu eksiksiz yerine getirecektir. 
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak Türk Dünyasının  Bilge Lider  Dr. Devlet Bahçeli Bey'in her milli meselede işaret ettiği  gibi, “önce ülkem ve milletim” anlayışıyla kişisel ve kurumsal tüm önceliklerimizi öteleyecek, erteleyecek ve dahi yok sayacak; milletimizin sıhhatine karşı oluşan bu büyük  tehdit karşısında da Yüce Türk Milletinden yana olan duruşumuzu örnek teşkil edecek şekilde ortaya koyacağız. 

Ayrıca Yine Liderimizin son açıklamalarında belirttiği üzere "KOVİD-19 virüsüyle mücadeleyi Allah’ın izniyle kazanacağız. Şerden hayrın doğacağını göreceğiz. Sadece aklın ve bilimin, aynı zamanda da duanın gücüne güvenelim. Bir süre evde kalalım. Sağlık Bakanlığıyla Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine mutlak süratte dikkat ve riayet edelim."

 

Bu itibarla Devletimiz ve Genel Merkezimizden gelen talimatlarda üzerimize düşen herhangi bir görevi tam bir koordinasyon içerisinde yürütmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığımızca  Kriz Masası oluşturulmuştur."

 

MHP DARICA İLÇE TEŞKİLATI KRİZ MASASI

1- Adem Emre Aygün – İlçe Başkanı

  • 0 (532) 671 14 83

2- Fikret Ağbaba – Meclis Üyesi

  • 0 (532) 586 22 36

3- Ali Bıyık – İlçe Başkan Vekili

  • 0 (532) 603 72 03

4- İlhan Demirci – İlçe Sekreteri

  • 0 (542) 459 83 27

5- İbrahim Çolak – İlçe Teşkilat Başkanı

  • 0 (532) 426 05 40