Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Market soygununun görüntüleri ortaya çıktı.

Darıca’da yaklaşık 3 ay önce girdikleri marketten 20 Bin TL Değerinde sigara ve 250 TL.’yi çaldıktan sonra kaçan ve dün yakalanarak mahkemeye çıkarılan zanlılardan M.N.(19) tutuklanırken, zanlıların soygun sırasındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Market soygununun görüntüleri ortaya çıktı.
25 Temmuz 2018 - 13:09

Yaklaşık olarak 3 ay önce sabaha karşı Fevzi Çakmak Mahallesi, Kerim Sokak’taki bir markete giren 3 kişi, 20 bin TL değerindeki sigara ve kasadaki 250 TL’yi alarak kayıplara karışmıştı. Polisin Güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarından yola çıkarak kimliklerini tespit ettiği M.N. (19) ve O.G.’yi (20) dün yakalayarak mahkemeye sevk etmişti

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan M.N. tutuklanırken, O.G. Denetimli olarak serbest bırakıldı.

Diğer yandan, sabaha karşı girdikleri marketten sigara ve nakit para çalan hırsızların soygun anındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Aynı işyerine ait güvenlik kameralarının kayda aldığı görüntülerde, zanlıların başlarını kapişonla kapatıp, yüzlerine bez bağladıkları görülüyor.  Markete ait içerideki motosiklete dokunmayan zanlılar, kasadaki 250 TL’yi alırken, sigaraları da kolilere doldurarak kucakladıkları görülüyor.