Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B doludizgin! 4-3

3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında ağırladığı Batman Petrolspor'u 4-3 mağlup etti. Sarı -Yeşilli temsilcimizin gollerini Berat (2), Fahrettin ve Emre Pehlivan kaydetti.

Darıca G.B doludizgin! 4-3
05 Ekim 2019 - 17:49
Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmaya harika başlayan ekibimiz 4.dakikada Emre Pehlivan ile 1-0 öne geçti. Golün ardından baskısı arttıran temsilcimiz, bir dakika sonra Berat ile durumu 2-0'a getirdi. 40.dakikada Sabahattin ise ilk yarının skorunu belirledi. 2-1.
İkinci yarıya da iyi başlayan Darıca Gençlerbirliği'miz, 53.dakikada Fahrettin ile 3-1 öne geçti. 58.dakikada Sabahattin farkı bire indirdi. 3-2. 64.dakikada harika bir organizasyon sonrası Berat kendisinin ikinci golünü atarak ekibimizi 4-2 öne geçirdi. 75.dakikada rakip takım Aziz ile durumu 4-3'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Batman Petrolspor'u mağlup ederek puanını 12'ye çıkardı ve ligde 3. sıraya yükseldi. 
Maçı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca G.B Başkanı Arif Gülen birlikte izlerken, alınan galibiyet sonrası protokol mensupları ve taraftarları büyük sevinç yaşadı.