Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hırsızlık şebekesine suçüstü

ÖZEL HABER- Darıca'da hırsızlık amacıyla bir kuaföre giren 3 şahsı gören vatandaşlar hemen polisi aradı, olay yerine gelen asayiş ekipleri, kaçmak üzere olan hırsızları çaldıkları malzemelerle birlikte ele geçirdi.

Hırsızlık şebekesine suçüstü
10 Eylül 2016 - 01:47
 Zincirlikuyu Mahallesi, Karaaslan Caddesi üzerindeki bir bayan kuaför salonuna hırsızlık amacıyla giren 22 yaşındaki İ.Ç., 21 yaşındaki H.D. ve yaşı küçük T.B., dükkandan çaldıkları fotoğraf makinesi, cüzdan, bir miktar para ve kuaför malzemeleriyle birlikte polis tarafından  suçüstü yakalandı.
Gece geç saatlerde polisi arayan vatandaşlar, bir kuaför salonuna 3 kişinin girdiğini bildirdiler. İhbarı alan Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye görevi yapan ekiplerbir kaç dakika sonra gittikleri olay yerinde dükkandan çıkıp kaçmak üzere olan İ.Ç., H.D. ve T.B.’yi çaldıkları malzemelerle birlikte ele geçirdi.
Yakalanan şahıslardan 22 yaşındaki İ.Ç. nin başka bir suçtan da aranmasının bulunduğu, 21 yaşındaki H.D. ve T.B.’nin  de daha önceden   gözaltına alındığı öğrenilirken, bu isimlerin suç şebekesi gibi çalıştıkları belirtildi. Gözaltına alınan İ.Ç., H.D. ve T.B. ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.