Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Zeybek: "Yeni ekonomik düzenlemeler Türkiye'nin ufkunu daha da açtı"

AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek, yoğun geçen meclis çalışmaları sonrası soluğu seçim bölgesinde aldı. İzmit Alikahya’da katıldığı teşkilat programında konuşan Zeybek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ekonomideki yeni düzenlemelerin Türkiye’nin ufkunu daha da açtığını vurguladı.

Zeybek: "Yeni ekonomik düzenlemeler Türkiye'nin ufkunu daha da açtı"
30 Aralık 2021 - 00:09
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun bütçe görüşmeleri sonrası verilen 2 haftalık arada AK Parti Milletvekilleri soluğu seçim bölgelerinde aldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından belirlenen programlar kapsamında milletvekilleri farklı ilçelerde teşkilat programlarına katılarak vatandaşlarla buluşuyor. Esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor. AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek de önceki gün İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay ve yöneticilerle birlikte Alikahya’daydı.

İlçe Başkanı Ali Güney’le birlikte Merkez Mahalle Muhtarı Recep Kahveci, Atatürk Mahalle Muhtarı Özgür Sarıca, Fatih Mahalle Muhtarı Yunus Arıcan, Karahasanlılar Derneği Başkanı Mehmet Yurt, Aydoğanlılar Derneği Başkanı Sabahattin Sarıca ve Düzyalılar Derneği Başkanı Yüksel Gökbudak’ı ziyaret eden Zeybek ve partililer, daha sonra esnafı dolaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni ekonomik düzenlemeler hakkında detaylı bilgi veren Zeybek, şunları söyledi:

TÜRKİYE’NİN YILDIZI PARLIYOR

“Dünya ekonomisi içinden geçtiğimiz salgın döneminde ciddi sarsıntılar yaşadı. Küresel çaptaki bu dalgalanmalardan Türkiye’nin etkilenmemesi mümkün değildi. Ancak özellikle son yıllarda sağlık alanında yapılan altyapı çalışmaları, yeni hastaneler ve atamalarla bu süreçte vatandaşını kaderine terk etmeden ücretsiz sağlık hizmeti sunan ve ekonomisini de sosyal desteklerle mümkün olduğunca olumlu yönde büyüten ülkelerin başında geldi. ABD dahil, birçok Avrupa ülkesinde temel ihtiyaç maddelerine ulaşmakta zorluk çekilirken, Türkiye bu konuda çok şükür hiç kriz yaşamadı. Bütün bunlar milletimizin dayanışması ve ulaşımdan, sağlığa son 19 yılda yapılan yatırımlarla mümkün oldu”.

MUHALEFET SADECE BORÇLANMAYI BİLİYOR

“Cumhurbaşkanımızın açıkladığı son ekonomik düzenlemelerle şimdi ülke olarak sürekli içine çekildiğimiz kısır döngüden de çıkmış olacağız. Güven ve istikrarla katma değerli üretim, istihdam, üretim ve ihracata dayalı büyüme hedefiyle Türkiye’nin ufku daha da açık olacak. Türkiye, Pandemi dönemine rağmen bu performansla yıllık 221 milyar dolar ihracat rakamlarına ulaştı. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, çok yakın bir gelecekte cari fazla veren ülke konumuna da geleceğiz. Buna biz ve milletimiz inanıyor. Muhalefet kaosla, kargaşayla beslenmeye devam etsin. Türkiye, 2023, 2053 hedeflerine hızla ilerlemeyi sürdürecektir. Yönettikleri belediyelerde ekonomik disipline dair tek anladıkları borçlanmak olduğu görülen muhafetin, ülkemize ve milletimize başka bir ufuk çizemeceği de çok açıktır”.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum