Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yürüyemez haldeki sokak köpeği için seferber oldular

Darıca'da hastalığı nedeniyle acı çeken sokak köpeğine hayvanseverler ve belediye ekipleri sahip çıktı.

Yürüyemez haldeki sokak köpeği için seferber oldular
15 Ekim 2018 - 09:12
Darıca sahilinde hastalığı nedeniyle yürüyemez halde bulunan ve  acı çektiği için zaman zaman inleyen sokak köpeği için seferber olan hayvansever Özlem ve Tuncay Özyavuz çifti, hayvanın üzerini örterek vücut ısısının normale dönmesini sağladı. Baygın haldeki köpeğin kendine gelmesi için zaman zaman ılık su içiren hayvansever çift daha sonra veteriner çağırarak tedavi edilmesini istedi. Özel veterinerin ilk müdahalesinin ardından diğer hayvanseverlerin haber verilmesi üzerine köpeğin  ulunduğu yere gelen Darıca Belediyesi’nin  Veteriner hekimi Muharrem Altıokka, hayvanın durumunu inceledikten sonra barınağa götürülmesi için ekiplere bilgi verdi.
Belediye ekiplerinin gelmesinin ardından sedyeyle hayvan nakil aracına konulan sokak köpeğnin sağlığı hakkında konuşan veteriner hekim Muharrem Altıokka, hayvandaki hastalık nedeninin yapılacak olan tetkiklerin escort eskişehir ardından netleşeceği ve daha sonra gerekirse ameliyat edileceğini söyledi. 
Hayvan Barınağına götürülen köpek hakkında istenildiği zaman kendisini arayabileceklerini belirterek hayvanseverlere cep telefonu numarasını verdi.
Sokak köpeğinin sağlıyla ilgili takipçisi olacaklarını ifade eden hayvanseverler, konuyla yakından ilgilenen Zabıta Müdürü Yücel Arslan ve veteriner hekim Muharrem Altıokka’ya teşekkür ettiler.