Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi, Darıca'da partilileriyle buluştu
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşıları ile ilgili bir basın toplantısı yapmıştı. Kamuoyunda geniş yankı oluşturan toplantıda Erbakan’ a, bilim adamları da eşlik etmişlerdi. O toplantının moderatörlüğünü yapan, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Dr. Mikdat Ertem Darıca'da konuştu.
Yayınlanma :
21.09.2021 00:01
Güncelleme :
21.09.2021 00:01


Bilim kurulunun halkı doğru bilgilendirmediğini belirten Ertem, Yeniden Refah Partisi tarafından konunun uzmanlarından oluşan bir bilim kurulu oluşturulduğunu, bu kurulun halkı doğru bilgilendirmeye devam edeceğini dile getirdi.
Parti tarafından oluşturulan bilim kurulunun, hükümetin oluşturduğu bilim kurulu ile halkın gözü önünde tartışmaya hazır olduğunu dile getiren Ertem, ''Dilerse hem Cumhurbaşkanı hem de sağlık bakanı hakemlik yapabilir'' dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: