Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yemeği ocakta unutan kadın panik yarattı

Darıca’da, yemeği ocakta unutarak alışverişe giden ve ismi örenilemeyen ev sahibi kadın, yoğun dumanı farkeden komşularının paniklemesine neden oldu.

Yemeği ocakta unutan kadın panik yarattı
07 Mayıs 2019 - 13:29

Bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda Osmangazi Mahallesi, Konak Sokak, No: 39 adresinde apartmanın birinci katının penceresinden çıkan yoğun dumanı, farkeden bina sakinleri hem korku, hem de panik yaşadı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen İtfaiye Ekipleri, daire kapısının kapalı olması nedeniyle, kurdukları merdivenle balkondan içeriye girdiler. 

İçeriye girdikten sonra evde kimsenin olmadığını anlayan itfaiye ekipleri, dumanın ocak üzerinde unutulan yemek tenceresinden geldiğini farkederek müdahalede bulundular.

Olayın aydınlanmasının ardından derin bir nefes alan bina sakinleri,  yangının çıktığı evde yaşayan ailenin dumandan etkilendikleri ve bu nedenle kapıyı açamadıklarını düşündüklerini söyleyerek çok korktuklarını ifade ettiler.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ekipleri’de evde kimsenin olmadığının belirtilmesi üzerine olay yerinden ayrılırken, itfaiye ekipleri yangın ile ilgili rapor tutarak geldikleri 3 araçla birlikte geri döndüler.