Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yarın herkes maça!

Zirve adayı ekiplerden birisi olan Keçiörengücü’nü yarın konuk edecek olan Darıca GB, zorlu maça mutlak 3 puan için çıkıyor.

Yarın herkes maça!
10 Kasım 2012 - 11:39
 Grubun zirvesinde yer alan Darıca GB, kendisi gibi zirve hedefleyen bir rakibini konuk edecek. Darıca GB, rakibinin 5 puan önünde. 1 puan bile temsilcimiz için, ‘iyi sonuç’ sayılır. Ancak rakip için bu maçı kazanmaktan başka çare yok. Başkent temsilcisi yarın Darıca’da kaybederse, zirveden iyice uzaklaşacak. İşte böylesine kritik bir maçta sarı-yeşilli aslanların desteğe ihtiyacı var. Darıca GB’ye, sarı-yeşil renklere gönül veren herkesin yarın Darıca Stadı’na koşarak, takımımıza destek vermesi bekleniyor.
 
HAZIRLIKLAR TAMAM
 
Lig’de üst üste zorlu maçlar oynayan Darıca GB, Maraş ve Sancaktepe deplasmanlarında zirveyi ilgilendiren maçlardan yüzünün akıyla çıktı. Sahasındaki zor maçı kazanmak içinde çalışmalarını tamamladı. Bugün öğleden sonra hafif bir ter idmanı yapacak olan Darıca GB, tesislerinde kampa girerek, zorlu maçı beklemeye koyulacak. Keçiörengücü’nü tüm yönleri ile futbolcularına ezberleten teknik ekip, yarınki maçta 3 puandan başka bir düşüncelerinin olmadığını ve sahalarında kazanarak, zirvedeki yerlerini koruyacaklarını söylediler.