Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yangın tamamen söndürüldü

Gebze ‘deki sünger fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından söndürüldü. Fabrika tamamen yanarken, yanında park halinde bulunan 8 kamyon ve otomobilde küle döndü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangın tamamen söndürüldü
30 Mart 2019 - 22:23

Gebze Beylikbağı Mahallesi D-100 yolu kenarında bulunan sünger fabrikasında çıkan yangında alevler fabrikanın her yanını sardı. Fabrikanın çevresinde bulunan birçok araçta yangında alev alarak yandı. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndan gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yangının diğer fabrikalara sıçramaması için büyük çaba harcandı

 KONTROL ALTINA ALINDI
Gebze’deki sünger fabrikasında çıkan yangın tamamen söndürülürken, yangına Gebze, Derince, Körfez, Molla Fenari, Darıca, İzmit, Kartepe, Yahya Kaptan, Çayırova, Beylikbağı ve İstanbul Tuzla'dan gelen itfaiye ekipleri, fabrikayı saran alevleri kontrol altına aldıktan sonra içeriye girerek alevlere müdahale etti. Söndürme çalışmalarının birmesinin ardından fabrikanın kullanılamaz halde olduğu görüldü.. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

YANGINA MÜDAHALE EDEN İŞÇİ YARALANDI
Fabrikada çalışan Halil Ateş, yangına müdahale ettiği sırada ellerinden yaralandı. Hafif yaralı olan Halil Ateş, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ateş’in durumunun iyi olduğu belirtildi

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
Gebze’deki sünger fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından söndürüldü. Fabrika tamamen yanarken, yanında park halinde bulunan 8 kamyon ve otomobilde küle döndü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.