Valilik'ten duyuru!
Kocaeli Valiliği, AFAD ve ASELSAN arasında İkaz ve Alarm Sistemi Kurulumu Projesi kapsamında sözleşme imzalandığını duyurdu. Proje kapsamında 6-10 ocak tarihleri arasında Kocaeli'de test ikaz ve alarm anonsları yapılacak.
Yayınlanma :
03.01.2025 11:35
Güncelleme :
03.01.2025 11:35


TEDBİRLİ VE DİKKATLİ OLUN
"7126 sayılı Sivil Savunma Kanunun 24'üncü maddesi gereğince AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca yürütülen "İkaz ve Alarm Sistemi Kurulumu Projesi" kapsamında; Kocaeli’nde ikaz ve alarm sistemi kurulumunu gerçekleştirmek üzere AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile ASELSAN A.Ş. arasında sözleşme imzalanmıştır.Söz konusu sözleşme kapsamında 06 - 10 Ocak 2025 tarihleri arasında Kocaeli’ndeki MES (Merkezi Ezan Sistemi), gerekli görülmesi halindeyse BSYS (Belediye Ses Yayın Sistemi) üzerinden test ikaz ve alarm işaretleri ile canlı anonslar yapılması planlanmıştır.İlgili kurumların ve vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir. "
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: