Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz o polis memurunu ödüllendirdi

Vali Yavuz, çocuklarla kurmuş olduğu bağ ile görenlerin içini ısıtan polis memurunu ödüllendirdi

Vali Yavuz o polis memurunu ödüllendirdi
03 Haziran 2022 - 09:54
Gölcük Barbaros İlkokulu öğrencileri için yaya geçidinde güvenlik önlemi alarak trafiği düzenleyen ve çocuklarla kurmuş olduğu bağ ile görenlerin içini ısıtan Polis Memuru Nihat Şensoy, Vali Seddar Yavuz tarafından ödüllendirildi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ile birlikte ziyarette hazır bulunan Polis Memuru Nihat Şensoy, Vali Seddar Yavuz’a kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz, “Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızla kurulan diyaloglar gerçekten içimizi ısıttı. Çok mutlu olduk. O nedenle polis memurumuzu tebrik ve teşekkür etmek üzere buraya davet ettik. Bu yapılan güzel davranış diğer genç meslektaşlarına örnek olsun, iyilik ve güzellikler yayılsın. Tebrik ediyor ve gönülden kutluyorum” dedi.

Vali Yavuz, Barbaros İlkokulu öğrencileriyle okul giriş ve çıkışlarında yakından ilgilenen Polis Memuru Nihat Şensoy’a başarı belgesi verip, tüm vatandaşlar adına çocuklara gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum