Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz'a Kabotaj ziyareti

1 Temmuz Kabotaj Bayramı kapsamında Kocaeli Bölge Liman Başkanı Erol Ekmekçi ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ettiler.

Vali Yavuz'a Kabotaj ziyareti
03 Temmuz 2022 - 03:08
Heyet, ziyaret sırasında Vali Yavuz’a 1 Temmuz Kabotaj Bayramı münasebetiyle düzenlenen faaliyetler ve çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

KOCAELİ’NİN KATKISI ARTIYOR
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Vali Yavuz; 1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Kanununun Türk Denizciliğinin bağımsızlığı ve geleceği açısından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Vali Yavuz, açıklamasında Kocaeli özelinde şu görüşleri paylaştı:

“Deniz ve denizci kenti olan Kocaeli’mizin, ülke için katma değer yaratmada çok önemli bir işlevi bulunmaktadır. Deniz ulaşımındaki imkânlardan dolayı yatırımcılara ilimizde yatırım yapmak avantajlı gelmektedir. Bu avantajlı konumu ile birlikte denizcilik sektörünün güçlenen altyapısı, modern limanları, tersaneleri ve büyüyen deniz ticareti filosuyla her geçen gün ülke ekonomisine katkısı artmaktadır.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum