Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali, jandarma ve polisle bayramlaştı

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, güne, İl Jandarma Komutanlığı ile, İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek başladı.Vali'nin Jandarma ve emniyet ziyaretlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ile, Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Coşkun da katıldı.

Vali, jandarma ve polisle bayramlaştı
27 Ekim 2012 - 15:07
 İl Protokolünü Jandarma’ya gelişlerinde  Jandarma Albay  Birol Şimşek karşıladı.Vali Topaca jandarma askerleriyle tek tek bayramlaştı, şunları söyledi:
“- Aileleriniz sizi buraya sapasağlam gönderdi.  Bizim görevimiz de sizleri sapa sağlam ailelerinize geri göndermektir. Bu nedenle sizlere gözümüz gibi bakıyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Hassas dönemden geçtiğimizi  en iyi siz bilirsiniz. Allah sizleri kötü gözlerden, düşmanlardan korusun.”
Vali Topaca ve beraberindekiler, daha sonra  İl Emniyet müdürlüğü’e bayram ziyareti yaptı. İl Protokolünü,  Emniyet’e gelişlerinde personel şubede görevli Komiser Bünyamin Şeker’in oğlu  Alp Erez Şeker polis giysileri içinde karıladı.   Vali Topaca Emniyet Müdürü Çelik, rütbeli polislerle bayramlaştı,  polislere şöyle hitab etti:
“-Ülkemizin barış ve huzuru sizlerin elinde.  Herkes tatil yaparken , uyurken siz çalışıyorsunuz. Bu nedenle ülkemizin engüzide teşkilatı emniyettir. Kentimiz  tehtid altında olan, güvenlik zafiyeti yaşanan bir il değil. Ama tehlikenin nereden geleceği belli olmaz. Bu nedenle her zaman tedbirli olmanızı  arzu ediyoruz.”