Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uyuşturucuya darbe vuracaklar!

Darıca Polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Önceki gün Darıca Kazım Karabekir Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Has Bahçe Sosyal tesislerinde durumu şüpheli bir şahsı takip eden Polis ekipleri. Şüpheli H.Ç isimli şahsı Park içinde yakaladılar.

Uyuşturucuya darbe vuracaklar!
15 Kasım 2012 - 09:08
 Darıca Polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Önceki gün Darıca Kazım Karabekir Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Has Bahçe Sosyal tesislerinde durumu şüpheli bir şahsı takip eden Polis ekipleri. Şüpheli H.Ç isimli şahsı Park içinde yakaladılar. Üzerinden 9 paket satışa hazır 33 gr Esrar maddesi bulunduran ve satıcı olduğu tahmin edilen şahıs gözaltına alındı. Polis Karakolunda ifadesi alınan H.Ç isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Darıca Polisi’nden yapılan açıklamada uyuşturucu satıcılarına asla göz açtırılmayacağı ifade edildi.
 
DARICAEMNİYETİ 
UYUŞTURUCUYU YOK EDECEK
Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, gazetemize yaptığı açıklamada uyuşturucuyla mücadelelerini sürdüreceklerini, ve bu satıcılara hiçbir şekilde göz açtırmayacaklarını belirtti. Kaçmaz, son aylarda yapılan bu çalışmalarla birlikte uyuşturucu satışlarının önlerine geçtiklerini ve genç insanları zehirleyen bu satıcıların sürekli karşısında olacaklarını söyledi