Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uygulamadan kaçarken polisin yaralanmasına neden olmuştu; Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı

KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde, bir lisenin önündeki uygulama sırasında polis ekipleri tarafından durdurulan otomobilin sürücüsü M.E.Ç. (18), kaçmaya çalıştı. Ehliyetsiz sürücünün otomobiliyle kaçmaya çalışırken aracın yanına yaklaşan polis memuru Samet Yılmaz’ın yere düşerek yaralandığı olayın kamera görüntülerine ulaşıldı 

02 Mart 2024 - 15:00 - Güncelleme: 02 Mart 2024 - 15:03

Olay, dün akşam saatlerinde  Nenehatun Mahallesi, Turgut Reis Caddesi, Bostan Sokak üzerindeki Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi.
Öğrencilerin güvenli çıkış yapmaları için okul önünde uygulama yapan polis, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Durdurulan otomobilin sürücüsü M.E.Ç., daha sonra bir anda hareket edip kaçmaya çalışınca aracı durdurmaya çalışan polis memuru Samet Yılmaz yere düşerek başını kaldırıma çarptı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Samet Yılmaz  tedavisinin ardından taburcu edilirken,  otomobiliyle olay yerinden kaçan  sürücü M.E.Ç., ve yanındaki arkadaşı M.M.T (17), kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün mahkemeye sevk edilen sürücü M.E.Ç. ve M.M.T., Adli Kotrol şartıyla serbest kalırken, olay anı okulun güvenlik kameralarına yansıdı.
Görüntülerde, uygulama yapan polis,  aracın sürücüsü M.M.Ç.’ye yolun sağına yanaşması yönünde el işaretinde bulunuyor. Uyarıyı dikkate alan sürücü M.M.Ç., daha sonra polisin yanına yaklaşmasıyla birlikte tekrar gaza basıyor. Bu sırada hareket halindeki aracı durdurmaya çalışan Samet Yılmaz daha sonra dengesini kaybederek yere düşüyor

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum