Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ülkün Yalçın, farkını belli ediyor!

Avrupa Birliği Comenius Projeleri kapsamında ilçemizde ilk Comenius çok taraflı okul projesi olan "Embracing Uniqueness" isimli projeyi başarıyla tamamlamış olan Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi bu yıl bir ilke imza atarak üst üste ikinci Comenius projesini kabul ettirmeyi başardı.

Ülkün Yalçın, farkını belli ediyor!
13 Ekim 2012 - 10:52
 Projeler konusunda uzman olan İngilizce öğretmeni Murat Gürel önderliğinde, Okul müdürü Refik Çimen’in de desteği ile gerçekleşecek olan yeni projede Almanya, Hırvatistan, Slovenya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya ülkelerinden okullar proje ortağı olarak yer alacaklar. "Energy Unites Cultures- Enerji Kültürleri Birleştiriyor" isimli proje, isminden de anlaşılacağı üzere enerjinin verimli kullanımı, alternatif enerji kullanımı gibi hassas bir konuyu ele almaktadır. Proje kapsamında 15 Ekim pazartesi günü Polonya´ya gerçekleştirilecek olan ziyarete proje ekibinde bulunan Okul müdürü Sayın Refik Çimen, Proje Koordinatörü Murat Gürel ve öğretmenlerden Özer Sıtkı Özcan yer alacak.
Okul müdürü Refik Çimen, “Öncelikle güzel ülkemizi, ilimizi ve şirin ilçemiz Darıca’mızı hakkıyla tanıtmak, Avrupa’da bizimle ilgili var olan yanlış ve olumsuz imajı yok etmek temel amaçlarımızdır. Bir önceki projemizden edinmiş olduğumuz tecrübelerimizle çok güzel bir iletişim içerisinde olacağımızı düşünüyorum. Avrupa ülkelerini tanıdıktan sonra bizim onlardan hiçbir eksiğimizin olmadığı, aksine çok daha avantajlı yönlerimizin olduğu kanaati oluştu bizlerde… Sadece sistemli ve verimli çalışma metotlarını hayatımıza katmamız yeterli olacaktır. Öğrencilerimizin farklı ülkeleri görerek, inceleyerek gelecekte çok güzel ilişkiler kuracaklarına inanıyorum. İnsanca, barış içerisinde yaşanılabilir bir gelecek için bir nebze katkımız olursa kendimizi mutlu hissedeceğiz. Verimli ve başarılı bir süreç olmasını temenni ediyorum.” Dedi.