Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ülkü Ocaklarından şehit ziyaretleri

Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Kurt, ilimizin batı bölgesinde bulunan şehit kabirlerini ardından ocak başkanlarını ziyaret etti

Ülkü Ocaklarından şehit ziyaretleri
16 Mayıs 2020 - 18:44
Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinde Şehit Erhan Cengiz, Şehit Niyazi Şahin ve Şehit Yılmaz Taşkın'ın kabirlerini ziyaret edip kabir başında beraberindeki heyet ile kuran tilavetinde bulundu. Ardından Gebze, Darıca ve Çayırova Ülkü Ocaklarını ziyaret eden Kurt, ilçe ocak başkanları ve yönetimleri ile istişarede bulundu. Kurt, ocak başkanlarından ocaklarla ilgili bilgileri aldı.
Başkan Yunus Emre Kurt ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada “İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı bedenlerimizin aç kaldığı ancak ruhlarımızın tıka basa doyduğu bir dönemdir. Bu kutlu günlerde vatanımız, milletimiz ve davamız için şehadet şerbetini gözünü kırpmadan içen şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ettik. Ruhları için Kuran tilavetinde bulunduk. Şehitlerimiz bizim kutsallarımızdır. Mezarlarının bakımı, temizliği ilçe ocaklarımız tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Biz de bugün bu kontrollerde de bulunduk” dedi.

‘VARLIĞIMIZI HERKES HİSSEDECEK’
Sözlerini sürdüren Başkan Yunus Emre Kurt, “Koronavirüs döneminde üstün gayretlerde bulunan üç ocağımızı da ilçe binalarında ziyaret ettik. Ülkücü harekete milletimizin duyduğu güven ve sevgiyi göz önüne alarak yorulmaya hakkımızın olmadığını belirttik. İlçe ocak başkanlarım ve yöneticileri ile istişarelerde bulunduk, talimatlarımızı ilettik. İlimizin batı bölgesine çok sık geliyoruz. Her ilçemiz gibi bu ilçelerimizi de çok önemsiyoruz. Ülkü Ocaklarının varlığını Kocaeli'de hissetmeyen kimse kalmayacak” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum