Alınan taleplere hızlıca müdahale eden Yol Bakım Timi; Dilovası Yunus Emre Caddesi, Gebze Balçık Mahallesi, İzmit Alikahya Fatih Mahallesi ve Kemal Sunal caddelerinde bakım ve onarım çalışması, Mehmet Ali Paşa Mahallesi cami önünde de cep düzenleme çalışması yaptı. Vatandaşın ulaşım noktasında yaptığı tüm taleplere müdahale ederek istekleri karşılamaya çalışan Yol Bakım Timi, konvansiyonel yapısı sayesinde hızlı müdahale ve pratik çözümlerle üstyapı da oluşan sorunları çözüyor. Trafiğe engel olmamak için hızlı çalışan ekipler, 153 Çağrı Merkezi, muhtarlar, vatandaştan gelen tüm talepleri karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Ulaşımda güvenli ve konforlu yollar
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yol Bakım Timi kent genelinde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Yayınlanma :
30.10.2024 11:27
Güncelleme :
30.10.2024 11:27
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: