Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da #gebzeilolsun hashtagi kısa sürede trend topic listesine girdi. Başlık altında birçok yorum yapan vatandaşlar Gebze’nin il olmasına destek verirken, İzmitliyiz_biz41 isimli bir sayfanın “Hayaller 82, Gerçekler 41. İzmitli olmak büyük bir ayrıcalıktır” şeklinde paylaşım yapması dikkat çekti. Bazı vatandaşlar ise 82 plakalı araçlarla Gebze Büyükşehir Belediyesi yazılı tabelaları paylaşarak Gebze’nin il olmasını istedi.
Twitter Gebze’yi konuştu!
CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Gebze’nin il olmasıyla ilgili verdiği kanun teklifi sadece Gebze’nin değil Türkiye’nin de gündemine oturdu.
Yayınlanma :
28.06.2020 12:42
Güncelleme :
28.06.2020 12:42
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: