Turkovac aşısı Darıca Farabi'de başladı
İlk olarak şehir hastanelerinde uygulanan Turkovac aşısı artık Darıca Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de uygulanacak. Turkovac aşısı olmak isteyen vatandaşlar MHRS üzerinden randevu alarak aşılarını olabilecek. Randevu almayanlara aşı yapılmayacak.
Yayınlanma :
09.02.2022 18:33
Güncelleme :
09.02.2022 18:33


EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİNDE BAŞLADI
Covid-19’a karşı Türkiye’de geliştirilen ve Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde bugün başlayan aşı ile ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Eğitim ve Araştırma hastanesinde Turkovac aşısı yapmaya başladık. Turkovac aşısı olmak isteyen vatandaşlarımız randevu alarak aşılarını yaptırabilir” dedi. Devlet Hastanelerinde ne zaman aşısının uygulanmaya başlanacağı ile ilgili soruya ise Pehlevan, “Bu konuda bakanlık çalışma yapıyor. Çalışmalar tamamlandıkça bize de bilgi veriliyor” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: