Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Darıca Şubesi'nde Başkan yeniden Hüseyin Çoban oldu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Darıca Şubesi’nin 2’nci genel kurulu, en çok üyenin bulunduğu Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Yapılan kongrede Hüseyin Çoban yeniden başkan seçildi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Darıca Şubesi'nde Başkan yeniden Hüseyin Çoban oldu
10 Mart 2024 - 19:54

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Darıca Şubesi’nin 2’nci genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Yapılan kongrede Hüseyin Çoban yeniden başkan seçildi. 

BAŞKAN ÇOBAN GTO’YA TEŞEKKÜR ETTİ

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın ‘Gazi Dostu’ olarak ilan edildiği kongrede bir konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Darıca Şubesi Başkanı Hüseyin Çoban’ “ Eski Yönetim Kurulu Olarak Hüseyin Çoban, Aydın Aras, Necat Balkay, Ramazan Çelenk, Hamza Yeşilkaya olarak Güven Tazeledik. Genel Kurulumuza Emeği Geçen Başta Üyelerimiz olmak Üzere Herkese Yönetim Kurulumuz Adına teşekkür Ediyorum.

TALEPLERİNİ İLETTİLER

Bu Genel Kurulumuzu En Fazla Üyemiz Olan Gebze Ticaret Odamızda Yapıyoruz. Bize Bu Fırsatı Sağlayan Ticaret Odamızın Başkanı Sayın Abdurrahman Aslantaş Ve Görevli Personele Derneğimiz Adına Teşekkürlerimizi Sunuyorum. Eksik Olmasınlar, Hala Dernek Yeri Ayarlayamadık. Büyük Şehir Belediye Başkanımızın Bize Gebzede Darıca Belediye Başkanımızın Bu Yıl İçerisinde Sahilde Gazilerimize Bir dernek Yeri Sözünü Verdi. Bekliyoruz, Şimdilik Darıca Adnan Menderes kültür Merkezinde Faaliyetlerimizi Sürdürüyoruz. Yerel Yöneticilerimizle Sıcak İlişkiler İçindeyiz. Biz Onları Ziyaret Ediyoruz, Onlar da Derneğimizi Ziyaret Ediyorlar. Varsa Bir Sorunumuz Gidermeye Çalışıyorlar. Merkezi Hükümetten Yıllardır Çocuklarımızı da Sevindirecek Bazı Taleplerimizi İstemeye Devam Ediyoruz. Bunlardan Madde 1.Ölen Gazinin Eşininde Ölümü Halinde Maaşının Dul Kızına Bağlanması, 2.Muharip Gaziye de Ötevesiz Araç Hakkı, 3. Yaş Sınırı Olmadan Çocuklarımıza Şehir İçi Toplu Taşıma Araçlarından Ücretsiz Seyahat Etmelerinin Sağlanması Ve Resmi Gazi Çocuğudur Kartı Verilmesi, 4.Az Sayı da Kalsalarda Gazi Çocuklarına Kamuda İş Hakkı, 5.Silah Ruhsatlarının Süresiz Olması, 6. Faizsiz Konut Kredisi 2 Yıl Önce Genel Merkezimiz Tarafından Hükümete Dosya Halinde Sunulmuş Ve Lehimize Sonuçlanmasını Bekliyoruz. Kabul Edilirse Gaziler Ve Çocuklarına Faydalı Olacaktır. 16. Yıl Gazi Maaşlarımızın Asgari Ücret Seviyesine Çekilmesi İçin Türkiye Çapında 71 Dernek 67 Temsilciliğimiz Genel Merkezimizin Öncülüğünde Çalmadığımız Kapı Kalmadı Ve Geçen Yıl Bu İsteğimiz Merkezi Hükümetimiz Tarafında Kabul Edildi. Şeref Aylıklarımız Asgari Ücrete Bağlandı. Asgari Ücret Artıkça Gazi Maaşımızda O Oranda Artacaktır. Ben Derneğimiz Adına Başta Cumhur Başkanımız Ve Genel Başkanımız Olmak üzere Emeği Geçen Herkese Teşekkürlerimizı Sunuyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum