ÇAKMAK, “GENÇLER BİZİM IŞIĞIMIZ”
Açılış programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Gençler deyince akan sular durur. Okumaktan vazgeçmek yok. Araştırmaktan vazgeçmek yok. İnsanın hayatın her alanında inişleri ya da çıkışları olur. Ancak ne yapacağız, çalışmaktan ve eğitimden vazgeçmeyeceğiz. Sosyalleşeceğiz, dört duvara kapanmayacağız. Gençler ümidimiz, gençler ışığımız gençlere çok inanıyoruz, inanmaya devam edeceğim” dedi.
BIYIK, “GENÇLERE HEP DESTEĞİZ”
Açılış programında söz alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İlçe başkanlığımdan bu yana TÜGVA ile iyi ilişkiler kurdum. Gençler ile iletişim halindeydim. Bundan böyle de iletişime devam edeceğim. Elimizden gelen her desteği verdik, bundan böyle de vermeye devam edeceğiz, yeter ki Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, gençler için dini ve manevi anlamda katkı sunacak çalışmalar olsun, bizden yana destek devam edecek”” şeklinde konuştu.
EMİNOĞLU, “TÜM ÜLKEDE VARIZ”
Açılış programında konuşan TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, ülke genelinde TÜGVA olarak çalışıyoruz. Yaklaşık 6 senedir, ülkemizin her yerinde gayret gösteriyoruz. Gençlerin bu çatı altında buluşmasında ve bir araya gelmesinde vesile oluyoruz. Bir vücudunda kılcal damaları vazifesini üstleniyoruz. Darıca için hayırlı olsun. Darıcalı gençlerimizin hayırlı hizmetler almasını istiyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.