Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tüfekle vurulan köpek tedavi edildi

Kocaeli'de, tüfekle ateş açılması sonucu bacağından yaralanan köpek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 'Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabası' nda tedavi edildi.   

Tüfekle vurulan köpek tedavi edildi
17 Mart 2022 - 11:26

Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabasına trafik kazası olduğu sanılarak getirilen, veteriner hekimlerinin yaptığı tetkikler sonucunda tüfekle vurulması sonucu ayağında ciddi kırıklar bulunan sokak köpeği başarılı bir operasyon geçirerek sağlığına kavuştu. Prof. Dr. Hakan Salcı'nın desteğiyle uzman hekimler tarafından titanyum plaka ile sabitlenen sokak köpeğinin ayağına osteosentez operasyonu başarıyla gerçekleştirildi. Sokak köpeği sağlığına kavuşurken, ameliyat esnasında takılan plaka çıkartılarak yaşadığı ortama geri bırakıldı.  

Prof. Dr. Hakan Salcı, "Trafik kazası şüphesi ile Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabasına getirilen hastanın hemen röntgen filmi çekildi. Trafik kazası olmadığı, ateşli bir silahtan çıkan saçma ile yaralandığı tespit edildi. Ameliyat gerçekleştirildikten sonra aldığımız röntgen görüntüsüyle plaka uygulayarak, kırık hattında uygulama yapıldı. Hastamızın bundan sonra hızla toparlandı" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum