Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜBİTAK'a kadrolu 6 kişi alınacak!

Gebze TÜBİTAK BİLGEM bünyesinde görev yapmak üzere kadrolu personel alınacağı duyurusu yapıldı.

TÜBİTAK'a kadrolu 6 kişi alınacak!
11 Şubat 2022 - 09:47 - Güncelleme: 11 Şubat 2022 - 11:01
TÜBİTAK BİLGEM, personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Gebze'de 6 kişilik kadro ile Araştırmacı alımı yapacak. KPSS Şartı aramaksızın yapılacak personel alımları için süreç bugün itibari ile başlıyor. Başvuru için adaylardan KPSS Şartı aranmayacak olup Lisans mezunu olmak gerekiyor.

ARAŞTIRMACI ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?


 
TÜBİTAK adaylardan genel olarak " Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak. Özel olarak ise, adayların en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekiyor.

KPSS ŞARTI ARANMIYOR! 
TUBİTAK Personel alımı için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmıyor. Ancak ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil sınavlarından aşağıdaki tablodaki puan türlerinden İngilizce puanına sahip olmaları gereklidir. Öte yandan mezun olunan bölüm için mezuniyet ortalamasına bakılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK? 
TUBİTAK Personel alımı için adaylar başvurularına 11 Şubat 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 4 Mart 2022 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece İnternet ortamında olmak üzere https://kariyer.tubitak.gov.tr/ adresinden başvuru gerçekleştirmeleri gerekiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum