Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk, yarın açıklıyor!

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, yarın ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yapacak. Aday olacağını söyleyen Törk, “Hedefimiz Darıca Belediyesi’ni kazanmak. Herkesin belediye başkanı olacağıma söz veriyorum” dedi.

Törk, yarın açıklıyor!
11 Ekim 2018 - 16:40
CHP bir yandan 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için yoğun bir çalışma sürerken, bir yandan da Genel Merkez'in örgütlere gönderdiği genelge ile seçim takviminin belli olmasının ardından aday adaylığı hareketliliği yaşanmaya devam ediyor. Parti yönetiminin il ve ilçe örgütlerine gönderdiği genelgede aday adayı olmak isteyen il, ilçe yönetim kurulu üyelerinin görevlerinden istifa etmeleri için yarın son gün.
HEDEFİMİZ DARICA’YI KAZANMAK
Yarın sona erecek sürenin ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, gün içinde görevinden istifa ederek belediye başkan aday adayı olacak. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Törk, “5 yıl önce yerel seçimlerde aday adayı olmuş ve önseçimde örgütümden yüzde 40 oranında oy almıştım. O günden bu güne çalışmaları bırakmadım. 3 yıldır da ilçe başkanlığı yaptım. Hedefimiz Darıca Belediyesi’ni kazanmak. Herkese dokunabilen bir belediye olmak” dedi.
HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM
Halkın umudu olacağız diyen Törk, “Herkesin belediye başkanı olacağım. Darıca’yı parlayan yıldız haline tekrar getireceğiz. Sahipsiz olan Darıca’ya sahip çıkacağız. Halkın kendisini güvende hissedebileceği, rahat bir kent yönetimi için ilçe başkanlığımdan istifa edip belediye başkanlığına adayım. Herkesin belediyesi olacağımıza şimdiden söz veriyorum” açıklamalarında bulundu