Togolu Fousseni, Kocaeli yollarında staj yapıyor
Büyükşehir tarafından, Kandıra Çerçili-Akıncı köyleri arası bağlantı yolunda asfaltlama yapılıyor. Projede Togolu stajyer öğrenci Fousseni de çalışıyor
Yayınlanma :
04.08.2023 12:21
Güncelleme :
04.08.2023 12:21


TOGOLU STAJYER İNŞAAT MÜHENDİSİ
Kandıra Çerçili-Akıncı köylerini birbirine bağlayan ve Şile Ağva’ya da ulaşımın sağlandığı 5,5 kilometre uzunluktaki stabilize yol Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. KOÜ İnşaat Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Togolu Abdoul-Gafarou Fousseni de son sınıf stajını Çerçili-Akıncı köyleri arasındaki üstyapı çalışmalarında yapıyor. Büyükşehir’de staj görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fousseni, ‘’Burada çok güzel bir ortamda staj yapıyorum. Bana herkes çok yardımcı oluyor. Buradaki bilgilerimle ülkeme faydalı olmak istiyorum’’ diyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: