Tipioğlu; “21 yılda büyük başarılara imza attık”
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, Çayırova’da pazara girdi, pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet etti. 21 yılda Türkiye’nin büyük kazanımlar elde ettiğini belirten Tipioğlu, “Bu başarılar 14 Mayıs’tan sonrada devam edecek” dedi.
Yayınlanma :
27.04.2023 10:07
Güncelleme :
27.04.2023 10:07


GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
Pazarcı esnafının ve vatandaşların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye 21 yıldır büyük destek verdiğini ve bu desteğin 14 Mayıs’ta da devam edeceğine inandığını belirten Tipioğlu “21 yılda Türkiye büyük başarılar, kazanımlar elde etti. 14 Mayıs’ta da bunu taçlandıracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.
YERLİ VE MİLLİ ANLAYIŞLA
“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında “yerli ve milli” anlayışıyla çok daha güzel işlere imza atacağız” diyen Tipioğlu, “Bu sürecin bozulmaması ve kesintiye uğramaması için bu seçim çok önemli. Biz milletimizin yanındayız. 21 yıldır da bu böyleydi. AK Parti, milletin partisi. Biz çalışacağız, anlatacağız. 14 Mayıs’ta yeni zafer yazacağız” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: