Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ters yöne giren sürücü kazaya neden oldu: 1 yaralı

Darıca'da meydana gelen kazada ters yöne giren 34. KP. 5912 Plakalı otomobil sürücüsü Hakan Kaya (37) ile karşı yönden gelen 34 BF. 0497 Plakalı araç sürücüsü Mehmet Tüfekçi (57( kafa kafaya çarpıştı. Kazada 34 BF. 0497 Plakalı araç sürücüsü Mehmet Tüfekçi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Ters yöne giren sürücü kazaya neden oldu: 1 yaralı
31 Mart 2018 - 13:38

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Tuzla Caddesi PTT Kavşağında bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada 34. KP. 5912 Plakalı otomobilin sürücüsü Hakan Kaya, yanındaki bir arkadaşıyla 20-30 metre ilerdeki tamirhaneye gitmek için yolun etrafını dolaşmak yerine, daha kestirme olan tek yönlü ters yola girmeyi tercih etti. Ters istikamette her hangi bir araçla karşılaşmamak için gaza da basan sürücü, bu sırada karşı yönden gelen Mehmet Tüfekçi yönetimindeki 34 BF. 0497 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Kazada,  Mehmet Tüfekçi çeşitli yerlerinden yaralanarak 112 Acil Servis Ambulansı ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Hakan Kaya’nın yanındaki adı öğrenilmeyen arkadaşı da bir süreliğine baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren şahsa oaly yerinde müdahalede bulunularak tedavi edildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatttı.