Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarhan, Darıca G.B'yi meclis gündemine taşıyor!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 2. Lig’deki temsilcimiz Darıca G.B’yi bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyacak. Darıca G.B’nin satışı ile alakalı meclis gündeminde konuşacak olan Tarhan, Darıca’da da seçimi kazanacaklarını ve Yakup Törk’e gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Tarhan, Darıca G.B'yi meclis gündemine taşıyor!
11 Şubat 2019 - 18:45
Darıca’da oturan ve Darıca’da da işletmeleri olan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, ilçemizin en büyük markası olan 2. Lig’deki temsilcimiz Darıca G.B’yi bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyacak. 
Darıca G.B’nin satışı ile alakalı meclis gündeminde konuşacak olan Tarhan gazetemize yaptığı ziyarette Darıca G.B’nin düştüğü bu duruma çok üzüldüklerini ve Azerbaycanlı iş insanına satılan ekibimiz için TBMM’de gündeme taşıyıp, önerge vereceğini kaydetti. Darıca G.B’yi yakından takip ettiğini ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın 15 yıl takıma iyi sahip çıktığını ancak bu satışı yapmaması gerektiğini de ifade etti. 
 
TÖRK ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli’de iyi çalıştıklarını belirterek, Darıca’da seçimi mutlaka alacaklarını söyledi. Tarhan açıklamasının devamında ‘’Belediye başkan adayımız Yakup Törk gerçekten çok iyi çalışıyor. İnanılmaz bir temposu var. Darıca halkı artık CHP’li bir ismi belediye başkanı olarak görmek istiyor. Darıca, Kocaeli’de en güvendiğimiz yerlerden biri’’ dedi.