Talus: “Tek amacımız, millet iradesinin sandığa yansımasıdır”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 28 Mayıs çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.
Yayınlanma :
22.05.2023 15:14
Güncelleme :
22.05.2023 15:14


İLÇE İLÇE GEZEREK BİLGİ ALDI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, geçen hafta içinde bütün ilçeleri gezerek sandık çalışmaları hakkında bilgi aldı. Seçimin ikinci tura kaldığı kesinleştikten sonra çalışmalara hemen başladıklarını belirten Talus, şunları söyledi: “Vesayetin, güç odaklarının aradan çıkarıldığı, milletimizin direkt oylarıyla devlet yönetiminin belirlendiği büyük bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde en başından beri bu sürecin olgunluk içinde geçmesi için bizler üzerimize düşeni yapıyor, bu demokrasi şölenini gölgeleyecek hiçbir eylemin içine girmiyoruz. Milletimizi germek, kaostan beslenmek isteyenlere karşı tavrımız daima bu olacak, sevgi dilinden asla vazgeçmeyeceğiz.”
ÜYE ARAMASINDAN, ULAŞIMA
“AK Parti, şuan milletvekillerinden mahalle başkanlarına kadar her kademesiyle seçim çalışmalarına devam ediyor. Amacımız, milli iradenin tam manasıyla sandığa yansımasını sağlamak. Bunun için herkesi 28 Mayıs Pazar günü oy kullanmaya davet ediyoruz. Üye aramalarımızı yapıyoruz, vatandaşlarımıza ulaşım desteği sağlıyoruz. Bununla birlikte ilk turda olduğu gibi bize ulaşan yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Bütün bunlar için vatandaşlarımız rahatlıkla ilçe başkanlıklarımıza ulaşarak yardım isteyebilir.”
TÜRKİYE KAZANACAK
“Cumhurbaşkanımıza duyulan güven, ilk turda büyük bir farkla sandıkta kendini gösterdi. Ülkemizin gelişmesi, milletimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Taraflı tarafsız vatandaşlarımızın hepsi biliyor ki, Cumhurbaşkanımız sözünün eridir ve verdiği her sözü tutar. Enerjiden sağlığa, tarımdan altyapıya yatırımlarımız devam ederken, çalışandan emekliye, esnaftan çiftçiye milletimizin daima yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu güven devam edecek. Kimse kaybetmeyecek, kazanan Türkiye olacak. Büyük Türkiye zaferi için, 28 Mayıs’ta hep birlikte sandığa. Katılım ne kadar yüksek olursa, ülkemize ve demokrasimize o kadar yüksek sahip çıkmış oluruz”.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: